Vi har en egen TV Buss som kan benyttes under produksjoner. Nedenfor finner du flere detlajer om  vår Buss

TV BUssen

Iveco Euro :HD2

Starter på 

KR 15000 dag

Opplev mulighetene med vår Outside Broadcast (TVBuss).
Ta produksjonen din til veien med vår avanserte Outside Broadcast (OB) TVBuss. Utstyrt med toppmoderne teknologi og en rekke funksjoner, gir vår OB TVBuss deg friheten til å skape live-sendinger hvor som helst.
Funksjoner:

* Grafikk og VBPlayer: 

Legg til et visuelt preg på dine sendinger med avansert grafikk og VBPlayer-integrasjon. Skap enestående visuelle opplevelser og gi din produksjon et profesjonelt preg.

* Slow Motion:

 Fang øyeblikkene med presisjon ved å utnytte slow-motion-funksjonen. Gi publikum en nærmere titt på avgjørende øyeblikk og skap spenning i dine produksjoner.

* Med vår 40-kanalers videomikser har du full kontroll over dine visuelle elementer. Lag dynamiske overganger, miks flere kilder og skap en sømløs og profesjonell produksjon.

* Kommentatorplasser: 

Gi dine kommentatorer et dedikert og komfortabelt rom inne i OB TVBussen. Sikre at kommentatorene har ideelle forhold for å levere klare og engasjerende kommentarer.Vår OB TVBuss er designet med en spesiell kommentatorplass, slik at kommentatorene kan følge hendelsene tett og gi publikum en informert og underholdende opplevelse.

Fleksibel produksjon på hjul:

Vår OB TVBuss gir deg muligheten til å ta med deg hele produksjonsmiljøet dit hendelsene skjer. Enten det er sportsarrangementer, konserter eller spesialarrangementer, vår mobile TVBuss gir deg friheten til å dekke det hele.

Teknisk støtte og tilpasning:
Vårt erfarne tekniske team er klare til å støtte deg gjennom hele produksjonsprosessen. Fra oppsett og konfigurasjon til faktisk produksjon, kan du stole på vår ekspertise for å levere en problemfri opplevelse.
Utforsk de mobile produksjonsmulighetene med vår Outside Broadcast (TVBuss) og ta dine sendinger til nye steder. Kontakt oss i dag for mer informasjon og for å planlegge din neste mobile produksjon.

Tv Buss HD2

Bilder fra HD2

Ta gjerne kontakt med oss

Vi arbeider med produksjon av direktesendinger, streaming og opptak. Med andre ord alt innen kamera og lydproduksjoner.