Velkommen til vårt profesjonelle TV-Studio
Skap imponerende innhold i vårt toppmoderne TV-studio 

TV STUDIO

Studio Leie

Starter På:

KR 8500 Dag

Velkommen til vårt profesjonelle TV-Studio
Skap imponerende innhold i vårt toppmoderne TV-studio som tilbyr deg fleksibilitet og tilpasningsmuligheter for å oppfylle dine unike behov. Vårt studio strekker seg opp til 70 kvadratmeter og kan skreddersys etter dine spesifikasjoner.
Fasiliteter:
* Variert Størrelse: Med en studioflate på opptil 70 kvadratmeter har vi plass til å realisere din visjon.
* Imponerende visuelle elementer:  Grafikk/Resolume på våre 85-tommers TV-skjermer og LED-skjermer opptil 10 kvadratmeter. Vi tilbyr også muligheten for greenscreen, åpner opp for endeløse kreative muligheter.
* Søyler med LED-skjerm: Ønsker du ekstra visuell appell? Vi tilbyr søyler med LED-skjerm for å forbedre din visuelle presentasjon.
* Kamerateknologi: Vårt studio er utstyrt med opptil 4 studiokameraer og 4 PTZ-kameraer som sikrer at vi fanger hvert øyeblikk med høy kvalitet og profesjonalitet.

Tilpasning etter dine behov:
Vårt dedikerte team er klare til å hjelpe deg med å bygge opp studioet i henhold til dine spesifikasjoner. Enten du trenger en intim setting eller et stort produksjonsmiljø, tilbyr vi den nødvendige fleksibiliteten for å sikre at ditt prosjekt blir en suksess.


Hvordan leie:
Å leie vårt studio er en enkel prosess. Kontakt oss for å diskutere dine behov, og vårt erfarne team vil veilede deg gjennom alle detaljer. Vi er her for å gjøre din opplevelse i vårt studio minneverdig og problemfri.
Utforsk mulighetene og skap ditt beste innhold i vårt toppmoderne TV-studio.

Ta kontakt i dag for å planlegge din neste produksjon!

Studio:

Studio

Ta gjerne kontakt med oss

Vi arbeider med produksjon av direktesendinger, streaming og opptak. Med andre ord alt innen kamera og lydproduksjoner.