Led skjerm

Led Skjerm

Start pris

KR 1200 Kvm

Imponerende LED-skjerm for ditt unike uttrykk:
Vår 24 kvadratmeter LED-skjerm åpner dørene for en helt ny dimensjon av visuell presentasjon. Utformet med nøye detaljering og teknologisk presisjon, gir denne skjermen deg muligheten til å transformere din visjon til virkelighet på en imponerende måte.

Funksjoner:
* Fleksibel henging: Den lette designen gjør det mulig å henge opp LED-skjermen i forskjellige miljøer, og gir deg muligheten til å tilpasse presentasjonen etter dine behov.


* Stackingmuligheter: 

Ønsker du å maksimere visningsområdet? Vår LED-skjerm kan enkelt stackes for å skape en større og mer imponerende visuell opplevelse.

* Modulær tilpasning:

Med muligheten til å dele opp skjermen i mindre størrelser, gir den modulære designen deg full kontroll over hvordan du ønsker å presentere innholdet.


* Pikseltetthet: 

Med imponerende 3,9 mm pixeltetthet leverer vår LED-skjerm krystallklare bilder og skaper en imponerende visuell opplevelse for ditt publikum.
* NovaStar Prosessor: Drevet av NovaStar-prosessoren, er vår LED-skjerm utstyrt med avansert bildebehandlingsteknologi som sikrer jevn og høyoppløst visning.


Skap din unike opplevelse:
Enten du planlegger en messestand, en konsert eller en bedriftspresentasjon, gir vår LED-skjerm deg verktøyene til å skape en uforglemmelig opplevelse. Den er ideell for å fremheve viktig informasjon, skape stemning og tiltrekke oppmerksomhet på en måte som passer dine behov.

Hvordan integrere:
Vår erfarne tekniske stab står klare til å hjelpe deg med integrasjonen av LED-skjermen til ditt arrangement. Vi tilbyr nødvendig støtte for å sikre at du utnytter alle funksjonene for å oppnå den ønskede visuelle effekten.
Utforsk mulighetene med vår imponerende 24 kvadratmeter LED-skjerm og ta ditt visuelle uttrykk til neste nivå. Kontakt oss for mer informasjon og for å diskutere hvordan en LED-skjerm kan forbedre ditt arrangement.

Skjermen

Led Skjerm

Ta gjerne kontakt med oss

Vi arbeider med produksjon av direktesendinger, streaming og opptak. Med andre ord alt innen kamera og lydproduksjoner.