Lyd Utstyr

Lyd Utstyr

Start fra

Ta Kontakt

Opplev kraften av vårt lydutstyr

Vi forstår at lyden er en sentral del av enhver produksjon, og derfor har vi utstyrt vårt studio og mobile produksjonsenheter med førsteklasses lydutstyr for å levere en uforglemmelig lydopplevelse.

Mikrofoner og DI-bokser:

Utforsk et mangfold av lydalternativer med vårt utvalg av mikrofoner og DI-bokser. Fra dynamiske mikrofoner til kondensatormikrofoner, gir vårt utstyr deg allsidigheten du trenger for å fange den perfekte lyden.

Sennheiser In-Ear monitorer:

Ta kontroll over lytteopplevelsen med Sennheiser In-Ear monitorer. Gir en krystallklar og personlig lydopplevelse som lar deg høre hver nyansering i lydbildet.

Trådløse mikrofoner:

Vårt utvalg av Sennheiser G4 trådløse mikrofoner gir deg friheten til å bevege deg uten begrensninger. Sikre deg klar og pålitelig lyd uansett hvor du er i studioet eller på opptaksstedet.

Lydmiksere:

For presis kontroll over lydmiksen har vi investert i Soundcraft Vi1000 og A&H Avantis Solo lydkonsoller.

Høyttalere:

Opplev kraften i JBL EON og SRX 900-serien høyttalere. Enten det er små konferanser eller store arrangementer, leverer våre høyttalere imponerende lyd med klarhet og dybde.

Trosser og stativer:

Med vårt utvalg av pålitelige trosser og stativer. Sikre trygg montering for alt fra lys til høyttalere, slik at du kan fokusere på å levere den beste lydopplevelsen.

Teknisk støtte og tilpasning:

Vårt dedikerte tekniske team er tilgjengelig for å støtte deg gjennom hele lydproduksjonsprosessen. Fra oppsett til finjustering, kan du stole på våre eksperter for å maksimere lydkvaliteten.

Kontakt oss i dag for å utforske alle mulighetene og planlegge din neste produksjon.

Utstyr

Div Produksjoner

Ta gjerne kontakt med oss

Vi arbeider med produksjon av direktesendinger, streaming og opptak. Med andre ord alt innen kamera og lydproduksjoner.